Fysioterapi

Vi tilbyder fysioterapi til mange typer skader, gener og sygdomme. Vi arbejder med og har gode erfaringer med behandling af bl.a. ryg, nakke-skulder, frossen skulder, hovedpine, whiplash, bækkenløsning og idrætsskader.

Behandlingen kan f.eks. indeholde massage, øvelser og ledmobilisering.

Vores erfaring er, at ved mange gener, da er det godt at koble den psyko-somatiske fysioterapi på, da der så er mulighed for at løse problemet på et dybere plan, så genen ikke så nemt kommer igen.

Psyko-somatisk fysioterapi

Den psyko-somatiske fysioterapi (psykomotorisk bevægelsesterapi) kan kombineres på, alt efter behov og den enkeltes ønsker.

Psykosomatisk fysioterapi drejer sig om sammenhængen imellem krop, tanker og følelser. I livet kan vi opleve stress, kriser, sygdom og traumer, og de kan vise sig i kroppen som indre uro, angst, overspændte eller underspændte muskler eller anspændthed mm., og dette kan reguleres og harmoniseres med den psyko-somatiske fysioterapi.

Under behandlingen vil der være fokus på kroppen og på at finde og styrke ressourcerne via kroppen, og der læres en kontakt til og forståelse af kroppens signaler mm. Processen vil bringe øget harmoni i kroppen – i muskulaturen, nervesystemet og organerne mm., der vil få en bedre balance, og man vil opleve mere selvforståelse, handlefrihed, glæde og ro.

I behandlingen arbejdes der både med metoder fra den psyko-somatiske fysioterapi, som f.eks. træning af kropsbevidsthed, åndedrætsøvelser og groundingøvelser – og metoder fra den almene fysioterapi. Vi bruger altid den psyko-somatiske fysioterapi ved behandling af folk med psykiatriske lidelser.

www.kliniksundhed.dk